Суд США відхилив прохання Манафорта змінити умови застави

Суд США відхилив прохання Манафорта змінити умови застави

Укрінформ
Федеральний суд США, який веде справу проти Пола Манафорта, не прийняв його пропозиції змінити умови застави в рамках процесу, порахувавши її незадовільною.

Про це повідомило в четвер американське інформагентство Reuters.

"Колишній менеджер кампанії Дональда Трампа Пол Манафорт програв у четвер в суді, намагаючись змінити умови застави", - зауважується в повідомленні.

При цьому уточнюється, що Манафорт пропонував додаткові об'єкти приватної власності в якості застави для зміни умов його досудового утримання, що федеральний суддя назвала "незадовільною" пропозицією. Це означає, що колишній менеджер президентської кампанії Трампа перебуватиме під домашнім арештом, зазначає видання.

Читайте також: Проти Манафорта і Гейтса висунуті нові звинувачення – ЗМІ

Як повідомляв Укрінформ, у жовтні минулого року Полу Манафорту і його партнеру Ричарду Гейтсу були висунуті офіційні звинувачення офісом спецпрокурора Роберта Мюллера, який розслідує можливу змову кампанії Трампа з Росією. Зокрема, обидва фігуранти підозрюються у змові проти Сполучених Штатів, змові з метою відмивання грошей, ігноруванні законом про реєстрацію в якості іноземних агентів, хибних твердженнях у рамках FARA (закону про реєстрацію іноземних агентів). Крім того, їм були висунуті звинувачення по семи інших пунктах щодо неподання декларацій про фінансові рахунки в іноземних банках.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-