Віце-президент США обіцяє продовжувати тиск на КНДР

Віце-президент США обіцяє продовжувати тиск на КНДР

Укрінформ
Віце-президент США Майк Пенс заявив, що Сполучені Штати продовжать чинити потужний тиск на режим у Пхеньяні, поки той не припинить загрожувати Америці та її союзникам у регіоні.

З відповідною заявою він виступив у четвер на щорічній Конференції консервативних політичних дій під Вашингтоном, повідомляє власний кореспондент Укрінформу.

"США не стоять на одному боці з кривавими диктатурами, ми виступаємо проти смертоносного диктату. Ми продовжимо нашу тверду позицію, поки Північна Корея не припинить загрожувати нашій країні, нашим союзникам, й поки вони не відмовляться від своїх ядерних та балістичних ракет раз і назавжди", - наголосив віце-президент США під час публічного виступу після свого повернення з Південної Кореї.

Він звернув увагу, що КНДР використала Зимові олімпійські ігри для своєї пропаганди "гарного життя" в країні, а сестра Ким Чен Ина, яка очолювала північнокорейську делегацію, є нічим іншим як частиною кривавого режиму в Пхеньяні.

Читайте також: НАТО провело опитування: Росію назвали однією із найбільших загроз для світу

"Для всіх ЗМІ, які захоплюються сестрою північнокорейського диктатора, я вважаю важливим, щоб кожен американець знав, ким є ця особа і що вона зробила. Сестра Ким Чен Ина є центральною фігурою найбільш тиранічного й гнітючого режиму на планеті", - наголосив Пенс.

Віце-президент США назвав правлячу родину в Пхеньяні "злісною сімейною клікою", яка знущається, поневолює, морить голодом і вбиває 25 млн людей у своїй країні.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-