Розслідування Мюллера знайшло, хто свідчитиме проти Манафорта – ЗМІ

Розслідування Мюллера знайшло, хто свідчитиме проти Манафорта – ЗМІ

Укрінформ
Колишній консультант президентської кампанії Дональда Трампа Річард Гейтс має намір визнати себе винним та дати свідчення проти Пола Манафорта в рамках розслідування ФБР щодо втручання Росії у президентські вибори в США.

Про це повідомило в понеділок американське видання Los Angeles Times.

"Колишній високопоставлений помічник у президентській кампанії Дональда Трампа протягом наступних кількох днів визнає себе винним у шахрайстві, і він уже дав знати прокурорам, що свідчитиме проти Пола Манафорта, адвоката й лобіста, який колись керував кампанією (Трампа – ред.)", - йдеться зазначається в публікації.

Читайте також: Втручання РФ у вибори: екс-радник штабу Трампа співпрацюватиме зі слідством - CNN

Річард Гейтс працював у кампанії Трампа, коли її очолював Манафорт. Більше того, вони знайомі впродовж десяти років. Їм обом, а також ще одному подільнику, Джорджу Пападопулосу в жовтні минулого року були висунуті офіційні звинувачення за цілим рядом пунктів. Пападопулос визнав себе винним, втім Манафорт і Гейтс підключили адвокатів у цій справі.

"Рік Гейтс збирається змінити свої заперечення на визнання провини", - повідомило одно з джерел Los Angeles Times.

Читайте також: Розслідування Мюллера підібралося до Трампа - WP

За його словами, необхідні документи будуть представлені у федеральному суді в Вашингтоні протягом ближчих кількох днів. Інші джерела також підтвердили цю інформацію на умовах анонімності, посилаючись на розпорядження судді обмежити коментарі з цього питання.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-