Трамп відреагував на звинувачення проти 13 росіян

Трамп відреагував на звинувачення проти 13 росіян

Укрінформ
Реакцією президента США Дональда Трампа на оприлюднення американським Мін'юстом офіційних звинувачень проти 13 росіян і трьох організацій, стала заява глави Білого дому про те, що це не доводить змови його кампанії з урядом РФ.

Відповідний допис американський президент розмістив на своїй офіційній твітер-сторінці, передає Укрінформ.

"Росія розпочала кампанію проти США в 2014 році, задовго до того, як я оголосив, що збираюсь йти в президенти. Результати виборів не зазнали впливу. Кампанія Трампа не зробила нічого поганого - ніякої змови!"- написав нинішній глава Білого дому.

Як повідомляв Укрінформ, у п'ятницю, за результатами розслідування спецпрокурора США Роберта Мюллера, міністерство юстиції США оприлюднило документ з офіційними звинуваченнями проти трьох російських організацій та цілого переліку фізичних осіб, причетних до втручання у президентські вибори в США.

Читайте також: США висунули офіційні звинувачення Росії за втручання у вибори

До цього переліку, зокрема, були включені Агентство інтернет-досліджень, відоме як "фабрика тролів", (у тому числі його підрозділи Mediasintez LLC, Mixinfo LLC, Azimut LLC та Novinfo LLC), компанія Concord Management and Consulting LLC, а також організація Concord Catering.

По справі проти Росії сформоване Велике журі присяжних на федеральному рівні в Вашингтоні, яке підтвердило звинувачення проти фізичних та юридичних осіб РФ з боку США.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-