Стрілянина в школі Флориди: нападник після атаки відвідав два ресторани

Стрілянина в школі Флориди: нападник після атаки відвідав два ресторани

Укрінформ
Після кривавої стрілянини в старшій школі у Флориді 19-річний Ніколас Круз втік з місця нападу, змішавшись із натовпом й потім переховувався в прилеглих районах, у тому числі в ресторанах швидкого харчування.

Про це повідомило в четвер американське інформагентство Reuters.

"19-річний підліток, звинувачений у вбивстві 17-ти людей у старшій школі Флориди, змішався з натовпом наляканих учнів та потім зайшов до двох ресторанів швидкого харчування перед тим як був заарештований", - зазначається в повідомленні.

Читайте також: Стрілянина в школі Флориди: Обама висловив свої співчуття

При цьому уточнюється, що нападник переховувався близько двох годин після атаки на школу.

За інформацією правоохоронців, відразу після втечі зі школи Ніколас Круз зайшов до торгівельного центру Wal-Mart, де встиг побувати в ресторанах Subway та McDonalds.

Відомо також, що Круз перед нападом розмістив неоднозначні пости в соціальних мережах. Зокрема, кілька місяців тому в одному коментарі до відео на YouTube Круз написав: "Я буду професійним нападником у школі". Один із користувачів звернув увагу ФБР на цей допис ще в вересні, однак правоохоронці не пов'язали цей напис із Крузом.

Читайте також: Стрілянина у Флориді: поліція розповіла подробиці нападу на школу

Як повідомляв Укрінформ, у середу вдень 19-річний Ніколас Круз здійснив озброєний напад на школу в штаті Флорида, США, де вбив 17 людей та поранив ще близько 50. Під час затримання він мав напівавтоматичний карабін типу AR-15 та кілька магазинів з патронами. Відомо також, що раніше Круз навчався в цій школі та був виключений через свою поведінку.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-