Глава румунського антикорупційного управління не подаватиме у відставку

Глава румунського антикорупційного управління не подаватиме у відставку

Укрінформ
Головний прокурор і керівник румунського національного Управління по боротьбі з корупцією Лаура Кодруца Ковесі вважає, що немає ніяких передумов для виходу у відставку.

Так вона прокоментувала прозвучали раніше заяви про те, що Ковесі необхідно залишити свій пост, передає власний кореспондент Укринрформа.

«Мова не йде про Ковесі або про головного прокурора Управління по боротьбі з корупцією, йдеться про атаку на румунську систему правосуддя. Йдеться про фестиваль корупціонерів, мета яких – принизити румунське суспільство», - заявила Ковесі.

Читайте також: У Румунії вимагають відставки керівника Управління по боротьбі з корупцією

За її словами, «немає ніяких передумов для відставки, оскільки у всіх своїх діях вона керувалася виключно законом».

Двома днями раніше один з румунських депутатів від правлячої Соціал-демократичної партії Миколу Шербан заявив, що Управління по боротьбі з корупцією потребує докорінного реформування, а самій Ковесі необхідно залишити свій пост. Шербан також звинуватив голову антикорупційного управління в організації політичних репресій.

Читайте також: Президент ПАР не піде у відставку попри ультиматум

Лаура Кодруца Ковесі була Генеральним прокурором Румунії з 2006 по 2012 роки, а з 2013 року очолює національне Управління по боротьбі з корупцією.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-