В Австралії упав аеростат: госпіталізували 7 осіб

В Австралії упав аеростат: госпіталізували 7 осіб

Відео
Укрінформ
Інцидент стався поблизу містечка Діксонс-Крік, що розташоване за кілька десятків кілометрів від Мельбурна (столиця штату Вікторія). Повітряна куля виконала жорстку посадку внаслідок різкої зміни погодних умов.

Про це повідомляє телекомпанія ABC.

"Умови, в яких опинилися аеростат, що зазнав аварії, та інші шість повітряних куль, які літали в районі Мельбурна та долини Ярри, були надзвичайними та непередбачуваними. Компанія готується надати необхідний звіт до Бюро безпеки повітряного транспорту щодо інциденту", - сказали у компанії Go Wild Ballooning, яка займається організацією польотів.

За словами представників Go Wild Ballooning, компанія шкодує про цей інцидент і надає допомогу пасажирам.

Під час інциденту в гондолі аеростата перебувало 16 осіб. За попередньою інформацією, повітряна куля спочатку зависла на висоті близько 500 м над землею, а потім почала різко знижуватися, аж до зіткнення із землею. Під час зіткнення кількох людей викинуло з гондоли.

Читайте також: У Китаї обвалилась частина дороги: вже відомо про 8 загиблих

В результаті семеро людей були доставлені в лікарню із тяжкими травмами, серед яких травми шиї та численні переломи, всі вони госпіталізовані. Стан потерпілих лікарі оцінюють як стабільний.

У поліції Вікторії повідомили, що причини аварії ще не визначено, розслідуванням займатиметься Австралійське бюро безпеки на транспорті.

Відео: News Center

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-