Los Angeles Times пустили з молотка за $500 млн

Los Angeles Times пустили з молотка за $500 млн

Укрінформ
Американський мільярдер-лікар Патрік Сун-Шонг купив у компанії Tronc, Inc. видання The Los Angeles Times і The San Diego Union-Tribune за 500 млн доларів.

Про це повідомляє Голос Америки з посиланням на Reuters.

Відзначається, що Сун-Шонг є одним з основних акціонерів Tronc, Inc., Чикаго, одним з найбагатших людей Лос-Анджелеса і одним із самих заможних лікарів у США, статок якого Forbes оцінив в 7,8 млрд доларів.

Читайте також: Журналістів ВВС, CNN та New York Times не пустили на брифінг у Білому домі

Підкреслюється, що Сун-Шонг купив газету в неспокійний час. Видання мало непрості відносини зі своїми колишніми власниками, які розміщуються в Чикаго. The Los Angeles Times тричі змінила головного редактора за шість місяців. Минулого місяця, вперше за 136-річну історію газети, журналісти вирішили об'єднатися в профспілку.

Редактор The Los Angeles Times Джон Керролл, при керівництві якого газета отримала 13 Пулітцерівських премій, пішов у відставку через тиск щодо скорочення штату.

Читайте також: У Конгресі США з'явився законопроект про захист ЗМІ від насильницьких дій

Раніше щоденне американське ділове видання The Wall Street Journal припинило випуск друкованих версій в Європі і Азії. Наприкінці вересня вийшов останній номер європейської версії, а на початку жовтня - в Азії.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-