Віце-президент США планує викрити пропаганду КНДР на Олімпіаді – ЗМІ

Віце-президент США планує викрити пропаганду КНДР на Олімпіаді – ЗМІ

Укрінформ
Віце-президент США Майк Пенс на Олімпійських іграх у Південній Кореї має намір нагадати світу, що участь КНДР у цій Олімпіаді передбачає пропаганду прикрашеного життя в КНДР, де насправді режим нищить своїх громадян.

Про це американському виданню Axios повідомили джерела з офісу віце-президента США.

"Віце-президент нагадає світу, що все, що робитиме Північна Корея на Олімпійських іграх, є фарсом, метою якою є приховуваття того факту, що там існує найбільш тиранічний та гнітючий режим на планеті", - зазначив співробітник кабінету Пенса.

При цьому наголошується, що віце-президент США за найпершої ж нагоди наголосить на тому, що режим у Пхеньяні поневолив свій народ.

"Ми не дозволимо пропаганді Північної Кореї перехопити інформаційний порядок денний Олімпійських ігор", - зазначив чиновник американської адміністрації.

Читайте також: КНДР заробила $200 мільйонів на експорті вугілля і зброї - ООН

За словами іншого джерела, Сполучені Штати не допустять того, щоб Північна Корея перетворила свою участь у Олімпійських іграх у два тижні пропаганди для світових ЗМІ.

Як повідомляв Укрінформ, віце-президент США Майк Пенс днями планує вирушити в турне країнами Азіатсько-Тихоокеанського регіону. Зокрема, він планує відвідати з триденним візитом Японію, після чого очолить делегацію США на Олімпійських іграх в Південній Кореї, які відкриваються вже 9 лютого.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-