Україна відкрила у Бангладеш сервісний центр з ремонту гелікоптерів

Україна відкрила у Бангладеш сервісний центр з ремонту гелікоптерів

Укрінформ
Україна відкрила новий сервісний центр з ремонту гелікоптерів Mі-8/Мі-17 у Народній Республіці Бангладеш.

Про це повідомляє прес-служба Державного концерну "Укроборонпром".

"Сервісний центр було створено на прохання командування Військово-повітряних сил Бангладеш, пілоти яких активно застосовують гелікоптери типу Мі-8/Мі-17 для виконання різноманітних завдань, тим самим Україна зміцнила свої позиції та розширила можливості з ремонту військової техніки радянського виробництва на ринках третіх країн", - йдеться в повідомленні.

Сервісний центр відкрито 25 січня цього року.

Проведення капітального та відновлювального ремонту фюзеляжу гелікоптерів Мі-8/Мі-17 буде здійснюватись безпосередньо на території замовника, до чого прагнуло командування Військово-повітряних сил Бангладеш. Також у сервісному центрі на постійній основі перебуватиме і гарантійна бригада підприємства конотопського авіаремонтного заводу  "Авіакон".

Читайте також: США дадуть ООН $350 тис. на розслідування злочинів у Сирії

Участь у відкритті Сервісного центру взяла офіційна українська делегація за участю представників Державного концерну "Укроборонпром", ДГЗІФ "Укрінмаш" та керівництва авіаремонтного заводу "Авіакон", фахівці якого забезпечують проведення капітально-відновлювального ремонту, переобладнання і модернізацію вертольотів сімейства Мі всіх типів і модифікацій в інтересах Збройних сил України та іноземних замовників.

Як повідомлялося, в 2013-2014 рр. в "Авіаконі" проводився ремонт гелікоптерів з Бангладеш, під час якого представники цієї країні набували у Конотопі власного досвіду з ремонту вузлів та агрегатів авіаційної техніки.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-