Спецназ і штурми: У Німеччині - рейд проти організаторів

Спецназ і штурми: У Німеччині - рейд проти організаторів "чорного" робочого ринку

Укрінформ
У федеральній землі Північний Рейн-Вестфалія у вівторок проходить широкомасштабна операція проти організаторів "чорного" робочого ринку.

Про це повідомляє Rheinische Post.

"У ході рейду в Еркраті озброєний спецназ штурмував квартири і службові приміщення; заарештовано двох осіб", - йдеться в повідомленні.

Також проходять рейди в Ратингені, Монхаймі, Дюссельдорфі, Вупперталі, Кельні, Моерсі. Виписано 10 ордерів на арешт. Загалом обшуки пройшли на більш як тисячі об'єктів. Мета - припинити діяльність будівельної мафії, яка багато років демонструвала фіктивні рахунки, організувавши мережу з 14 підставних компаній, щоб приховати факт зайнятості в широких масштабах робітників. Йдеться про ухилення від сплати податків і внесків у каси соціального забезпечення на десятки мільйонів євро і незаконних перерахуваннях під час розрахунку по угодах на декілька мільйонів євро.

Читайте також: Штайнмайєр подякував Йорданії за допомогу з врегулюванням кризи біженців

Загалом у найбільш великомасштабній подібній операції проти організованої злочинності на північному заході країни задіяно більше тисячі співробітників спецслужб - спецпідрозділу податкового управління (SEK), прокуратури, елітних підрозділів федеральної поліції GSG 9.

У 2015 році в Німеччині, Італії і Нідерландах уже було проведено міжнародний рейд щодо припинення незаконної зайнятості робітників.        

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-