Пасажирський літак у США здійснив аварійну посадку на автостраду

Пасажирський літак у США здійснив аварійну посадку на автостраду

Фото
Укрінформ
Одномоторний пасажирський літак був вимушений здійснити аварійну посадку на автомобільне шосе в південній частині штату Каліфорнія, яка зрештою пройшла успішно.

Про це повідомив у понеділок телеканал ABC News.

"За інформацією Федерального управління цивільної авіації, літак Beech G33 прямував до аеропорту імені Джона Уейна в місті Санта-Ана (південна Каліфорнія – ред.), коли пілот повідомив про виникнення проблем із двигуном", - зазначається в повідомленні.

Читайте також: Реактивний літак РФ перехопив американський P-3 Orion над Чорним морем – Пентагон

Після цього пілот, який має великий досвід польотів, здійснив безпечну аварійну посадку на автостраді 55 неподалік від міста Коста-Меса. За попередніми повідомленнями, повідомлень про травми не надходило.

Сам пілот потім розповів місцевим ЗМІ, що двигун у літаку втратив потужність у момент, коли він перебував над океаном. У той момент був вибір, або приземлити машину на пляжі, або на шосе. Після того, як пілот побачив вільну від руху автомобільну дорогу, віг одразу пішов на посадку.

Читайте також: У Німеччині зіткнулися літак і вертоліт, четверо загиблих

Федеральне управління цивільної авіації повідомило, що має намір розслідувати факт аварійної посадки літака в південній Каліфорнії.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-