Австралія переконуватиме США повернутися в Транстихоокеанське партнерство�

Австралія переконуватиме США повернутися в Транстихоокеанське партнерство

Укрінформ
МЗС Австралїї опрацьовує можливість зустрічі прем’єр-міністра Австралії Малкольма Тернбулла з президентом США Дональдом Трампом, під час якої голова австралійського уряду має намір переконуватиме його повернутися до Угоди про Транстихоокеанське партнерство. 

Про це повідомляє news.com

“Важливо визнати, що президент Трамп зробив дуже пряму та дуже рішучу передвиборчу обіцянку не продовжувати роботу щодо ТТП”, - заявив Малкольм Тернбулл, критично оцінюючи свої шанси щодо можливості переконати Трампа, однак підтвердив, що Австралія продовжує закликати США повернутися до Угоди про Транстихоокеанське партнерство.

Зустріч лідерів двох країн може відбутися у рамках візиту Малкольма Тернбулла до США 23 лютого ц.р., коли він очолить делегацію австралійських губернаторів та бізнесменів на саміті Асоціації губернаторів у Вашингтоні. До складу австралійської делегації увійдуть губернатори найбільших штатів - Новий Південний Вельс, Квінсленд, Західна Австралія та Вікторія.

Читайте також: В Австралії може з'явитися агентство для боротьби з кіберзлочинністю

За словами представників австралійського уряду, Білий дім “неформально” підтвердив таку можливість.

Візит Тернбулла до США відбудеться напередодні ймовірного підписання Австралією Угоди про Транстихоокеанське партнерство з 11 країнами, без Сполучених Штатів, яке заплановане у березні 2018 року в Чилі.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-