Трамп та Мей обговорили спільні підходи до боротьби із ІДІЛ

Трамп та Мей обговорили спільні підходи до боротьби із ІДІЛ

Укрінформ
Президент США Дональд Трамп та прем'єр-міністр Великобританії Тереза Мей обговорили спільні підходи до боротьби із терористами ІДІЛ.

Про це йшлося під час зустрічі двох лідерів у Давосі, повідомляє сайт Білого дому.

«Президент та прем'єр-міністр обговорили спільні зусилля із забезпечення перемоги над ІДІЛ та іншими джихадистськими терористичними організаціями у Сирії та Іраку», - йдеться у повідомленні.

Окрім цього, під час зустрічі йшлося також про «важливість протидії деструктивній діяльності Ірану на Близькому Сході та фундаментальних недоліків угоди щодо іранської ядерної програми».

Читайте також: Сили коаліції знищили штаб-квартиру ІДІЛ в сирійській провінції Дейр-ез-Зор

Не обійшли своєю увагою Трамп та Мей також і питання активізації торгівлі. «Лідери пообіцяли розширити торгівлю між США та Об’єднаним королівством й поговорили про те, як дві країни можуть співпрацювати над забезпеченням того, аби усі держави брали участь у чесних та взаємних торговельних діях», - зазначили у Білому домі.

Насамкінець було порушено питання можливого візиту президента США до Лондона протягом найближчих місяців.

Як повідомлялося, у Трампа в рамках Всесвітнього економічного форуму запланована низка зустрічей зі світовими лідерами, зокрема з Президентом Петром Порошенком. Він є першим американським президентом з 2000 року (після Білла Клінтона), який відвідує форум у Давосі особисто. Зазвичай американську делегацію на цих зустрічах очолює віце-президент або профільні міністри.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-