«Відфутболь диктатора – зупини Путіна!» : українці проведуть акцію у ряді країн

«Відфутболь диктатора – зупини Путіна!» : українці проведуть акцію у ряді країн

Укрінформ
У понеділок, 22 січня, українці та друзі України у багатьох країнах світу проведуть акцію з вимогою забрати у агресивної Росії проведення у 2018 році фінальної частини Кубку світу з футболу.

Про це власному кореспонденту Укрінформу у Брюсселі розповіла представниця організаторів акції, керівник громадської організації «Всесвітній рух патріотів України» Ірина фон Бург.

«У країнах Європи українці спільно зі своїми друзями проведуть п’ятий етап акції STOP PUTIN, STOP WAR. Її метою є намагання привернути увагу світової громадськості до російської загарбницької війни, яка четвертий рік триває в Україні, та не допустити, щоб Чемпіонат світу з футболу пройшов на спортивних майданчиках країни-агресора», - розповіла громадська активістка.

Фон Бург повідомила, що акції протесту «Відфутболь диктатора – зупини Путіна!» одночасно пройдуть біля офісу штаб-квартири FIFA у швейцарському Цюриху, а також в містах Німеччини, Італії, Австралії, Великої Британії, Польщі, України та в інших країнах Європи і світу.

Читайте також: Путін демонструє "миротворчість", щоб уникнути нових санкцій США – експерт

За її словами, маніфестації повинні показати важливість єдності та солідарності світу з Україною, а також закликати міжнародних лідерів посилити тиск на Російську Федерацію, щоб Кремль припинив агресію проти України та збройну і фінансову підтримку терористів.

«Саме тому ми повинні застерегти усю світову спільноту, що їхати на футбольний чемпіонат до Росії просто небезпечно, адже в країні, де не діють закони, вас можуть кинути за грати за будь-які дії. Вважаємо, що найкращим виходом буде цілковитий бойкот країни-агресора, а також солідарне рішення про перенесення ЧС 2018 в будь-яку іншу цивілізовану країну», - зазначила юрист «Всесвітнього руху патріотів України» Олена Живко.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-