У Конгресі проведуть слухання щодо помилкової ракетної тривоги на Гаваях

У Конгресі проведуть слухання щодо помилкової ракетної тривоги на Гаваях

Укрінформ
Палата представників США запланувала слухання з розгляду помилкового попередження про ракетну тривогу, яке було відправлено на Гаваях у вихідні.

Про це повідомляє Reuters.

"Громадськість повинна мати змогу довіряти тому, що отримане нею попередження є законним. Потрібно переконатися, що помилка, подібна до тієї, що сталася на Гаваях, ніколи не повториться ", - йдеться в заяві групи провідних демократів та республіканців.

Комітет Сенату США з енергетики і торгівлі заявив, що на слуханні один з підкомітетів обговорить повідомлення про безпеку і отримає повідомлення від Федеральної комісії зв'язку "про розслідування недавнього помилкового сигналу тривоги на Гаваях".

Читайте також: На Гаваях жителів помилково попередили про наближення балістичної ракети

Як повідомлялося, 13 січня на Гаваях випадково оголосили про наближення балістичної ракети. Жителі та відвідувачі Гаваїв отримали на мобільні телефони у суботу вранці оповіщення, які попереджали про наближення ракети та закликали людей шукати укриття, однак Агентство з управління надзвичайними ситуаціями на Гаваях швидко заявило, що повідомлення було надіслано помилково.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-