У Конгресі хочуть голосування за імпічмент Трампа через слова про

У Конгресі хочуть голосування за імпічмент Трампа через слова про "брудні діри"

Укрінформ
Член Конгресу США від Демократичної партії Ел Грін планує знову поставити на голосування резолюцію про імпічмент президента США Дональда Трампа через його ймовірне образливе висловлювання про країни, з яких до Штатів приїжджають мігранти.

Про це Грін написав на своїй сторінці у Twitter. 

"Засудження членами Конгресу расистського фанатизму недостатньо. У Конгресі розмови коштують дешево, важливо тільки те, як ми голосуємо. Наступного тижня я знову поставлю на голосування резолюцію про імпічмент Трампа", – написав він.

У четвер американські медіа повідомили, що президент США Дональд Трамп дозволив собі образливе висловлювання по відношенню до країн, звідки, на його думку, до США прибуває значна частина мігрантів. Зокрема, глава Білого дому назвав їх "брудними дірами". Він висловив думку, що США мають приймати більше мігрантів з таких країн, як Норвегія.

Висловлювання американського президента спричинило критичну реакцію з боку цих країн, а також ООН.

Читайте також: Американський посол у Панамі звільнився, щоб не служити Трампу

Водночас нинішній глава Білого дому заперечив, що він висловився брутально по відношенню до Гаїті, Сальвадору та країн Африки, назвавши їх "брудними дірами" на одній із нарад у Білому домі.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-