Радники Трампа відмовляють його від свідчень спецпрокурору Мюллеру – ЗМІ

Радники Трампа відмовляють його від свідчень спецпрокурору Мюллеру – ЗМІ

Укрінформ
Близьке оточення глави Білого дому радить йому уникати співбесіди зі спеціальним прокурором Робертом Мюллером, який очолює розслідування ФБР щодо втручання Росії у президентські вибори в США.

Про це повідомив у четвер центральний американський телеканал CNN із посиланням на власні джерела.

"Близькі радники та друзі президента Дональда Трампа застерігають його, щоб він не погоджувався на співбесіду зі спеціальним прокурором Робертом Мюллером", - зазначає видання із посиланням на "численні джерела, знайомі з ситуацією".

При цьому уточнюється, що президенту радять уникати такої зустрічі в разі, якщо вимагатиметься його добровільна згода на свідчення перед слідством.

Сам же Трамп, за словами одного із джерел, розповів друзям, що готовий поговорити з Мюллером, хоча і вважає, що спецпрокурор керує процесом "полювання на відьом" проти президента.

Тим не менше, напередодні глава Білого дому привселюдно висловив сумнів, що йому доведеться коли-небудь свідчити перед спецпрокурором щодо російської справи. Тим часом, у Білому домі наголошують на відкритості президентської команди у взаємодії зі слідством.

Читайте також: США готові ввести нові санкції проти Росії – міністр фінансів

"Ми продовжуємо повною мірою співпрацювати зі спеціальним прокурором", - зауважила під час брифінгу в четвер у Вашингтоні речниця адміністрації Сара Сандерс. Водночас, вона не сказала однозначно, чи готовий президент зустрітися з Робертом Мюллером.

"Президент і його особисті адвокати обговорюватимуть це питання з офісом спеціального прокурора, а не з журналістами", - зазначила речниця.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-