Скандал в США: Беннон втратив крісло голови Breitbart News

Скандал в США: Беннон втратив крісло голови Breitbart News

Укрінформ
Колишній стратег президента США Дональда Трампа, Стів Беннон, залишив посаду виконавчого голови американського ультраправого видання Breitbart News після скандалу, що спалахнув з виходом книги "Вогонь і лють: у Білому домі Трампа".

Про це йдеться в повідомленні, розміщеному в вівторок на сайті самого видання Breitbart News.

"Стівен К. Беннон пішов з Breitbart News Network, де він працював виконавчим головою з 2012 року", - зазначається в публікації.

Читайте також: WikiLeaks "злила" у мережу скандальну книгу про Трампа

За словами генерального директора Breitbart Ларрі Солова, Беннон був "цінною частиною спільної спадщини". Він подякував екс-голові "за його внесок і те, чого він допоміг досягти".

Беннон, який у серпні минулого року був змушений піти у відставку з посади стратега президента Трампа, втратив посаду в Breitbart після того, як чинний глава Білого дому піддав різкій критиці його вчинки та висловлювання в книзі.

"Стів Беннон не має жодного відношення до мене або мого президентства. Коли його звільнили, він не тільки втратив роботу, але також втратив розум", - заявив Трамп.

Читайте також: Трамп про свого екс-радника Беннона: Він втратив здоровий глузд

Таку реакцію президент США висловив на підставі цитат Беннона, наведених у книзі "Вогонь і лють: у Білому домі Трампа", яка також стала причиною сумнівів щодо психічного здоров'я очільника Білого дому.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-