Глава МЗС Британії вважає нерозумним скасування візиту Трампа

Глава МЗС Британії вважає нерозумним скасування візиту Трампа

Укрінформ
Велика Британія не має скасовувати запрошення на офіційний візит для президента США Дональда Трампа.

Про це заявив міністр закордонних справ Британії Борис Джонсон, підкресливши, що Сполучені Штати є важливим союзником для країни, повідомляє Reuters.

"Я не вважаю, що це розумно", - заявив Джонсон у відповідь на запитання опозиційного депутата про можливе скасування запланованого державного візиту Трампа, запрошення на який президент США прийняв у минулому році.

Міністр також додав, що США для Британії є важливими партнерами у багатьох сферах і будуть таким і надалі.

"Сполучені Штати є нашим найближчим, найважливішим партнером з безпеки і, звичайно, економічним партнером, і будуть такими і надалі", - наголосив Джонсон.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що офіційний візит президента США Дональда Трампа до Великої Британії відклали до 2018 року.

Читайте також: У Білому домі кажуть, що Трамп знову піде на вибори

Як відомо, прем'єр-міністр Британії Тереза Мей запросила Трампа відвідати Велику Британію під час свого візиту до Вашингтона в січні минулого року. Однак після того, як британський політик Джон Берков фактично наклав вето на промову Трампа до парламенту, а клопотання проти його візиту до королівства підписали 1,85 мільйон людей, і протестні групи загрожували масовими демонстраціями через приїзд американського лідера, його візит було відкладено на невизначений термін.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-