Реакція на

Реакція на "Вогонь і лють": Трамп назвав себе "стабільним генієм"

Укрінформ
Президент США Дональд Трамп відкинув припущення про його психічну неврівноваженість зі скандальної книги "Вогонь і лють: усередині Білого дому Трампа". 

Він назвав автора книги, журналіста Майкла Волффа, "лузером", а себе змалював як "дуже стабільного генія", повідомляє ВВС Україна

У книзі Волффа стверджується, що навіть найближчі люди в оточенні президента Трампа сумніваються в його відповідності президентській посаді.

Скандал, що здійнявся довкола книги, затьмарив ключову нараду верхівки Республіканської партії, що визначає пріоритети адміністрації на 2018 рік. Учасники наради в Кемп-Девіді опрацьовують стратегію до листопадових виборів до Конгресу.

Однак публікація  книги була в центрі уваги Трампа в суботу. Президент звинуватив своїх політичних опонентів-демократів і медіа-організації "фейкових новин" у тому, що вони "галасують про психічну стабільність та інтелект".

Як повідомлялося, книга "Вогонь і лють" вийшла друком у ніч на п'ятницю, за кілька днів до планованої дати публікації, бо адвокати Трампа намагалися заблокувати вихід книги. Вона відразу ж стала світовим бестселером.

Читайте також: У США виходить скандальна книга про Трампа. Адвокати назвали її “наклепом”

У книзі розповідається, як команда Трампа була шокована його перемогою на виборах, бо готувалася до поразки, як працівники Білого дому кажуть, що Трамп "втрачає розум", а чільні представники адміністрації називають президента "блазнем".

Книга спричинила публічні чвари між Трампом і його колишнім помічником Стівом Банноном, який нібито звинуватив старшого сина президента у "зрадництві" через зустріч Дональда Трампа-молодшого з групою росіян.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-