У Данії знайшли порожньою вкрадену пляшку горілки за мільйон євро

У Данії знайшли порожньою вкрадену пляшку горілки за мільйон євро

Укрінформ
Вкрадену в Данії пляшку горілки, вартість якої становить близько мільйона євро, знайдено на будмайданчику за 10 кілометрів від столиці країни Копенгагена.

Про це повідомляє столична поліція у своєму мікроблозі в Twitter у п'ятницю, 5 січня, передає DW.

"Пляшку знайшов перехожий на будівельному майданчику в населеному пункті Шарлоттенлунд, розташованому приблизно за 10 км на північ від Копенгагена", - йдеться в повідомленні.

Власник колекції, з якої викрадено раритет, Брайан Енгберг розповів журналістам, що пляшку знайшли порожньою. На перший погляд, ушкоджень на ній не виявлено. 

За словами Енгберга, пляшка виготовлена з трьох кілограмів золота і такого самого обсягу срібла, її вартість оцінюється в 1,3 млн доларів (близько мільйона євро).

Читайте також: Наркодилер в Копенгагені помилково сів у машину поліції замість таксі

Як повідомлялося, пляшка зникла з колекції, що зберігається у барі Cafe 33 в Копенгагені, в ніч на 2 січня. В інтерв'ю тележурналістам Енгберг розповів, що "позичив у Росії" пляшку близько півроку тому. Вона прикрашена емблемою з автомобілем, що брав участь у ралі Монте-Карло в 1912 році, а також частиною його шкіряного сидіння. Горілка була зроблена приватною компанією Dartz Motorz, яка базується в Латвії і спеціалізується на виробництві бронеавтомобілів. 

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-