У Франції з 1 січня платять за зміну старого авто на нове

У Франції з 1 січня платять за зміну старого авто на нове

Укрінформ
У країні очікується збільшення цін на широкий перелік послуг та платежів, мінімальної зарплати та почнуть діяти нові вимоги та дуже привабливі бонуси для автомобілістів.

З позитивного «покращенння» французи мають отримати підвищення мінімальної зарплати – на 1,24 відсотка в 2018 році, порівняно з 0,93 відсотка у 2017 році, повідомляє кореспондент Укрінформу у Франції.

«Щомісячна мінімальна заробітна плата становитиме 1498 євро за 35-годинний робочий тиждень», - повідомили чиновники.

Ще більш привабливим є введений після настання нового року бонус для автомобілістів, який також порадує екологів. Власники старих автомобілів на бензинових двигунах отримають грошову винагороду від 1 до 2 тисяч гривень, у разі зміни «залізного коня» на більш екологічний варіант (гроші можна буде вкласти у придбання нового авто). Те саме стосуватиметься власників автомобілів з дизельними двигунами виробництва 2001-2006 років.

Читайте також: У Франції через шторм - без світла 10 тисяч будинків

Що ж стосується майбутніх водіїв, то за нововведеннями, які вступили в дій в новому році, іспит на отримання прав включатиме перевірку знання основ надання першої медичної допомоги.

Також у новому році буде збільшено ціни на пальне (на 7,6 євроцентів зросте вартість бензину та на 3,84 – дизпалива), оплату стоматологічних послуг, тариф за перебування в лікарні. Також зростуть ціни на газ (від 0,7 до 2,4%) для домогосподарств, поштові послуги, оренда транспортних засобів, парковка, банківські послуги.

Окрім того, з 1 січня внесено зміни до загальноприйнятого в державі договору на оренду приміщень, зокрема буде полегшено умови виселення тих, хто має значні заборгованості по оренді.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-