Путіна заочно

Путіна заочно "відправили" у президенти, поки він запалював ялинку в Кремлі

Укрінформ
Збори ініціативної групи в московському павільйоні ВДНГ офіційно висунули чинного президента РФ Володимира Путіна кандидатом на вибори глави держави, які відбудуться в 2018 році.

Про це повідомляє "Радіо Свобода".

"Перед початком зборів його учасникам показали фільм Олівера Стоуна "Путін" і кінострічку Олексія Піманова "Крим", - йдеться в повідомленні.

У зборах брали участь близько 600 осіб, серед яких, крім чиновників, - артист балету Микола Цискарідзе, режисер Володимир Хотиненко, актори Михайло Боярський і Володимир Машков, дизайнер Валентин Юдашкін, піаніст Денис Мацуєв, резиденти Comedy Club Гарік Харламов, Михайло Галустян, радянський хокеїст Владислав Третьяк і чемпіон світу зі змішаних бойових мистецтв Федір Ємельяненко.

Сам Путін на своєму висуненні не був - в Кремлі це пояснили "завантаженістю графіка".

Читайте також: Росія вирішила не кликати на вибори президента спостерігачів із України

За даними державних інформагентств РФ, у мить свого висунення Путін "підбивав підсумки року" на зустрічі з членами уряду. Перед цим він зустрівся з дітьми, які приїхали на Кремлівську ялинку. Глава держави, зокрема, розповів дітям, що йому нескладно керувати Росією: "Тому що там живуть такі діти, як ви".

Путіну 65 років. Він керує Росією з кінця 1999 року. 13 років він провів на посаді президента країни, ще чотири роки – на посаді глави російського уряду.

Фото: РІА "Новости"

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-