В Італії підозрюють санітара у вбивствах на замовлення

В Італії підозрюють санітара у вбивствах на замовлення "похоронної мафії"

Укрінформ
Поліція італійського острова Сицилія заарештувала санітара швидкої допомоги, якого підозрюють у кількох вбивствах пацієнтів.

Про це повідомляє ВВС Україна

"За версією звинувачення, заарештований - 42-річний чоловік - убив щонайменше трьох невиліковно хворих пацієнтів, ввівши їм внутрішньовенно звичайне повітря", - йдеться у повідомленні.

За підозрами поліції, він убивав пацієнтів на замовлення місцевої похоронної контори, що має зв'язки з мафією, і за кожного вбитого співробітник "швидкої" отримував по 300 євро.

Читайте також: В Італії відкрили перше кафе з совами

Зазначається, що поліція заарештувала підозрюваного у місті Катанія, що на сході Сицилії біля підніжжя вулкана Етна, за наводкою неназваного джерела. Повідомляється лише, що інформацію надав колишній член мафіозного угруповання, який пішов на співпрацю з поліцією.

Затриманому висунуті звинувачення в умисних вбивствах.

Звинувачення вважає, що санітар швидкої допомоги вбивав пацієнтів, поки машина везла їх з лікарні назад додому, в містечку Б'янкавілла під Катанією. Після ін'єкції повітря хворий швидко вмирав від закупорки судин. Повернувши родичам тіло, він користувався їх шоковим станом, щоб порекомендувати їм одне з місцевих бюро ритуальних послуг, що має зв'язки з сицилійської мафією, де йому платили комісійні.

За даними італійської преси, заарештований санітар працював у службі швидкої допомоги з 2012 року і не виключено, що на його рахунку значно більше жертв.

Слідчі стверджують, що вивчили вже десятки випадків смерті пацієнтів у Б'янкавілле за останні п'ять років, але наразі лише 12 з них здалися їм вартими подальшого розслідування та лише три були пред'явлені суду.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-