Конгрес США остаточно затвердив проект податкових змін у країні

Конгрес США остаточно затвердив проект податкових змін у країні

Укрінформ
Американський Конгрес остаточно затвердив історичний для адміністрації Трампа законопроект із податковою реформою, який був переголосований після внесених поправок.

Процедура голосування відбулася в середу, повідомляє власний кореспондент Укрінформу.

Так, проект закону з податковою реформою підтримали 224 проти 201 законодавців у нижній палаті американського Конгресу.

Попередньо документ був затверджений і Палатою представників, і Сенатом ще у вівторок, однак потім з'ясувалося, що він містить деякі порушення в тексті. Через це законопроект вимагав правок і був переглянутий на повторному голосуванні в середу. У верхній палаті переголосування відбулося в ніч на середу.

Читайте також: Мінфін США вніс Кадирова та ще чотирьох росіян до списку Магнітського

Тепер законопроект відправлено на підпис президента, який має затвердити його ближчим часом. У адміністрації США вже назвали цей крок "першою значною законодавчою перемогою" кабінету Трампа. Зміни в податковій системі стануть найбільш значними з 1986 року.

Раніше Трамп особисто активно закликав до реформи податкової системи. Однак не всі законодавці були згодними з необхідністю внесення запропонованих змін навіть в Республіканській партії, яку представляє нинішній президент. Минулого тижня глава Білого дому висловив упевненість, що закон буде прийнятий до Різдва, яке відзначається 25 грудня.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-