Сальма Хайєк заявила про домагання та погрози Вайнштейна

Сальма Хайєк заявила про домагання та погрози Вайнштейна

Укрінформ
Голлівудська акторка Сальма Хайєк заявила, що продюсер Гарві Вайнштейн її переслідував та погрожував під час роботи над фільмом про Фріду Кало.

Про це вона розповіла New York Times, повідомляє ВВС Україна

За словами 51-річної акторки, Вайнштейн неодноразово робив їй непристойні пропозиції, проте вона відмовляла. Зокрема, Хайєк розповіла, що продюсер пропонував прийняти душ із ним, хотів дивитися, як вона миється у душі, робити їй масаж, зайнятися оральним сексом тощо.

При цьому, як стверджує кінозірка, продюсер погрожував закрити фільм, якщо вона не зніметься оголеною у сексуальній сцені з іншою актрисою. Хайєк поскаржилася, що після зйомок сцени, яку вона вважала непотрібною, їй довелося вживати транквілізатори, її нудило - таким було емоційне потрясіння.

Читайте також: Секс-скандалами у Голлівуді займеться прокуратура Лос-Анджелеса

Акторка також заявила, що Вайнштейн одного разу сказав їй: "Я вб'ю тебе, не думай, що не зможу".

Водночас речниця Вайнштейна заявила, що продюсер не пам'ятає, що примушував актрису зніматися у невиправданій секс-сцені. За її словами, всі звинувачення актриси є неточними і свідки цих подій мають інші погляди на те, що відбувалося.

Як відомо, фільм "Фріда" отримав шість номінацій на "Оскар", у тому числі у категорії "найкраща актриса".

Раніше десятки актрис, серед яких Анджеліна Джолі та Гвінет Пелтроу, звинуватили Гарві Вайнштейна у сексуальному переслідуванні і нападах, згвалтуваннях. Він заперечує всі звинувачення і каже, що секс був за згодою.

Фото: Радіо Свобода

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-