Секс-скандалами у Голлівуді займеться прокуратура Лос-Анджелеса

Секс-скандалами у Голлівуді займеться прокуратура Лос-Анджелеса

Укрінформ
Прокурор округу Лос-Анджелес Джекі Лейсі заявила про створення спеціальної робочої групи, роботою якої буде розслідування звинувачень у сексуальних домаганнях у Голлівуді.

Про це повідомляє Los Angeles Times.

"За словами прокурора, до групи увійдуть досвідчені прокурори, які раніше займалися злочинами сексуального характеру. Вони повинні будуть разом розглядати справи та знайти "єдиний підхід до правової експертизи та можливого судового переслідування у будь-якій справі, що відповідає правовим і заснованим на фактах стандартам кримінального переслідування", - йдеться у повідомленні.

Лейсі зробила відповідну заяву на тлі розслідування місцевими правоохоронними органами обвинувачень проти таких голлівудських зірок, як, зокрема, продюсер Харві Вайнштейн, режисер Джеймс Тобак та актор Ед Вествік. Усі троє публічно заперечують будь-які звинувачення.

У свою чергу юридичні експерти відзначають, що у створенні такої робочої групи є сенс, однак продовжують застерігати, що подібні випадки сексуальних домагань може бути важко довести.

Читайте також: Вайнштейна виключили довічно з Американської телеакадемії

Раніше повідомлялося, що десятки жінок звинуватили впливового голлівудського продюсера Харві Вайнштейна в сексуальних домаганнях. Серед них - не тільки актриси, але і сценаристи, фотомоделі, костюмери і музиканти. Претензії до продюсера, в числі інших, пред'явили Анджеліна Джолі, Гвінет Пелтроу, а також ісландська співачка Бйорк.

Незважаючи на вал звинувачень, Вайнштейн заявляє, що насильства як такого не було: за його словами, всі інтимні стосунки з жінками були виключно за взаємною згодою.

Як відомо, скандал розгорівся після публікації The New York Times. Газета стверджувала, що харасмент мав систематичний характер і тривав протягом 30 років. В обмін на близькість Вайнштейн обіцяв актрисам сприяння в кар'єрному зростанні.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-