Про домагання Вайнштейна заявили не тільки актриси - вже більше 40 жінок

Про домагання Вайнштейна заявили не тільки актриси - вже більше 40 жінок

Укрінформ
Вже більше 40 жінок звинуватили впливового голлівудського продюсера Харві Вайнштейна в сексуальних домаганнях. Серед них не тільки актриси, але і сценаристи, фотомоделі, костюмери і музиканти.

Про це повідомляє "Ехо Москви" з посиланням на CNN.

"Виконавиці головних ролей, сценаристи, фотомоделі, костюмери, музиканти - більше 40 жінок: всі вони звинуватили Вайнштейна в домаганнях і навіть зґвалтуваннях, - передає CNN. Претензії до продюсера, в числі інших, пред'явили Анджеліна Джолі, Гвінет Пелтроу, а також ісландська співачка Бйорк", - йдеться в повідомленні.

Читайте також: У контракті Вайнштейна були прописані штрафи за домагання до $1 мільйона

"Вайнштейн-гейт" коштував винуватцю скандалу поста глави власної ж компанії, виключили Харві й зі складу американської кіноакадемії, за прикладом колег пішла також гільдія продюсерів США. Незважаючи на вал звинувачень, Вайнштейн заявляє, що насильства як такого не було: за його словами, всі інтимні стосунки з жінками були виключно за взаємною згодою.

Нагадаємо, скандал розгорівся після публікації The New York Times. Газета стверджувала, що харасмент носив систематичний характер і тривав протягом 30 років. В обмін на близькість Вайнштейн обіцяв актрисам сприяння в кар'єрному зростанні.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-