У Греції сьогодні - загальний страйк проти політики жорсткої економії

У Греції сьогодні - загальний страйк проти політики жорсткої економії

Укрінформ
У Греції в четвер запланований 24-годинний загальний страйк на знак протесту проти політики уряду щодо жорсткої економії.

Про це повідомляє Ekathimerini

"Страйк, до якого минулого тижня закликали об'єднання найбільших профспілок країни, спричинить перебої у русі громадського транспорту, а також у роботі більшості урядових та державних служб", - йдеться у повідомленні.

У центрі Афін сьогодні очікуються демонстрації під парламентом, який продовжить обговорення бюджету на наступний рік. У зв'язку зі страйком водіям рекомендують уникати поїздок до центру міста.

Читайте також: Греція екстрадує до США російського хакера

Крім цього, повідомляється, що метро та трамваї в Афінах працюватимуть лише з 9:00 до 14:00 за місцевим часом, а міські автобуси та тролейбуси - з 9:00 до 21:00.

До 24-годинного страйку також долучиться національна та приміська залізниця, яка сьогодні не надаватиме послуг. Тож залізничного сполучення з Міжнародним аеропортом Афін у цей день не буде.

На 4 години до страйку приєднаються й авіадиспетчери, внаслідок чого низка внутрішніх рейсів буде скасована або відкладена.

У цілодобовому страйку візьмуть участь також працівники портів та державні службовці. Частково не працюватимуть школи, державні установи та лікарні.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-