Держдеп просувається із санкціями проти Росії - Гейлі

Держдеп просувається із санкціями проти Росії - Гейлі

Укрінформ
Державний департамент США просувається у запровадженні нових санкцій проти Росії.

Про це заявила постійний представник США при ООН Ніккі Гейлі в інтерв'ю американському телеканалу CNN.

"З того, що мені відомо, Держдепартамент стверджує, що просувається із санкціями проти Росії. Тому я не знаю, про що ви говорите, оскільки Державний департамент заявляє, що повністю реалізував це", - сказала Гейлі, відповідаючи на запитання ведучого про те, чому адміністрація Трампа зволікає з виконанням закону, який передбачає нові санкції проти Росії.

Читайте також: Трамп схвалив нові санкції проти Росії

Як повідомляв Укрінформ, наприкінці липня обидві палати американського Конгресу ухвалили законопроект H.R.3364 "Акт щодо протидії противникам Америки шляхом запровадження санкцій" (CAATSA). Документ передбачав запровадження додаткових обмежень уже на законодавчому рівні проти Ірану, Північної Кореї і Росії.

Президент США Дональд Трамп, попри прихильність до встановлення дружніх відносин з Кремлем, був змушений підписати цей документ, оскільки він був ухвалений і Сенатом, і Палатою представників майже одностайно. Закон передбачає ряд поетапних дій, згідно з якими адміністрація США, зокрема, має розробити та запровадити санкції проти Російської Федерації у ближчій перспективі.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-