Втручання у вибори: комітет розвідки виявив

Втручання у вибори: комітет розвідки виявив "багато контактів" людей Трампа з РФ

Укрінформ
Комітет з питань розвідки Палати представників США, який розслідує ймовірне втручання Росії у вибори в США, встановив "багато контактів" між кампанією чинного президента Дональда Трампа та росіянами.

Про це заявив член комітету Джим Гімс в інтерв'ю на телеканалі NBC.

"Ви знаєте, ми бачили багато контактів. Ми бачили бажання "накопати" бруду, прагнення працювати з росіянами, бажання контактувати з росіянами", - зауважив конгресмен.

За його словами, слідство намагається встановити, чи існувала при цьому формальна співпраця.

При цьому Гімс підкреслив, що важливо детально дослідити зустрічі між сином президента Дональдом Трампом-молодшим та російським юристом Наталією Весельницькою, яка представляла інтереси Кремля та обіцяла надати компромат на кандидата від демократів Гілларі Клінтон.

Читайте також: Трамп схвалив нові санкції проти Росії

"Отже, питання, яке зараз стоїть перед нами - що сталося після цього? Чи був розвиток подій?" - зауважив член Розвідувального комітету Палати представників США.

Як повідомлялося, старший син президента Трампа під час надання свідчень у сенатському комітеті 7 вересня визнав, що в червні 2016 року призначив зустріч з російським юристом, яка могла мати компромат на кандидата від демократів Гілларі Клінтон. Проте він стверджує, що ця зустріч не мала продовження. Трамп-молодший також наполягає, що ніколи не вступав у змову з російським урядом з метою внести розлад у перебіг торішніх президентських виборів.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-