Меттіс закликав Пакистан подвоїти зусилля у боротьбі з тероризмом

Меттіс закликав Пакистан подвоїти зусилля у боротьбі з тероризмом

Укрінформ
Глава оборонного відомства США Джеймс Меттіс під час перебування з візитом в Ісламабаді закликав керівництво Пакистану посилити боротьбу з проявами тероризму, підкресливши важливу роль цієї країни в забезпеченні безпеки в регіоні.

Про це йдеться в офіційній інформації речниці Пентагону Дани Уайт, поширеній в понеділок, повідомляє власний кореспондент Укрінформу.

"Міністр підкреслив важливу роль, яку Пакистан може відігравати у взаємодії зі Сполученими Штатами та іншими державами для сприяння мирному процесу в Афганістані, щоб забезпечити стабільність та безпеку в регіоні", - зауважила з цього приводу речниця оборонного відомства США.

При цьому, за її словами, Меттіс наголосив, що "Пакистан має подвоїти свої зусилля у протистоянні бойовикам і терористам, які діють в країні".

Читайте також: Глава Пентагону назвав умову переговорів із Пхеньяном

Як поінформували в Пентагоні, міністр оборони США в Ісламабаді провів зустрічі з прем'єр-міністром країни Шахідом Хаканом Аббасі та міністром оборони Куррамом Дастігіром Ханом, а також з іншими представниками військово-політичного керівництва країни.

Як повідомляв Укрінформ, глава Пентагону перебуває у міжнародному турне, яке охоплює його візити до Єгипту, Йорданії, Пакистану й Кувейту. Ця поїздка має на меті "підтвердження твердих зобов'язань США у партнерстві на Близькому Сході, в Західній Африці та в Південній Азії".

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-