У Сенаті США побачили перешкоджання правосуддю з боку кабінету Трампа

У Сенаті США побачили перешкоджання правосуддю з боку кабінету Трампа

Укрінформ
У Юридичному комітеті Сенату США, який веде розслідування можливої змови президентської кампанії Дональда Трампа з російським урядом, виявили прямі ознаки перешкоджання правосуддю з боку Білого дому.

Про це заявила в неділю на телеканалі NBC News старший член Комітету сенатор-демократ Дайен Фейнстейн. 

"Я думаю, що ми починаємо бачити, як формується справа про перешкоджання правосуддю. Гадаю, ми це бачимо по висунутих обвинуваченнях – чотирьох обвинуваченнях – та зізнаннях, які щойно прозвучали, а також у коментарях, які були зроблені", - зауважила сенатор.

Вона уточнила, що йдеться про чотири справи: Манафорта, Гейтса, Пападопулоса та Флінна, а також твіти з боку Білого дому.

"Я бачу це в надмірній нестриманості Білого дому, щоденних коментарях, нескінчених твітах. І, на мій погляд, найголовніше – в тому, що сталося зі звільненням директора (ФБР – ред.) Джеймса Комі, і це, я вважаю, сталося саме через те, що він не погодився "спустити на гальмах" російське розслідування, що є перешкоджанням правосуддю", - наголосила Фейнстейн.

Читайте також: Трамп назвав репутацію ФБР найгіршою за всю історію

Як відомо, президент США Дональд Трамп звільнив Джеймса Комі з посади директора ФБР у травні, коли той очолював слідство щодо втручання Росії у вибори в США.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-