Трамп назвав репутацію ФБР найгіршою за всю історію

Трамп назвав репутацію ФБР найгіршою за всю історію

Укрінформ
Президент США Дональд Трамп публічно висловив недовіру до Федерального бюро розслідувань, заявивши, що репутація відомства, яке займається розслідуванням можливої змови кампанії Трампа з росіянами, "тріщить по швах".

Про це нинішній американський президент написав на своїй офіційній Twitter-сторінці.

"Після років, коли Комі керував ФБР, з фальшивими й нечесними розслідуваннями, зокрема, по справі Клінтон, його (Бюро – ред.) репутація тріщить по швах – найгірша за всю історію. Але нестрашно, ми повернемо йому велич", - наголосив глава Білого дому.

Допис Трампа з'явився після повідомлення, що спецпрокурор Роберт Мюллер, який веде розслідування щодо втручання Росії у вибори США, попросив заступника контррозвідувального управління ФБР Пітера Стиржика залишити його команду слідчих. Як з'ясувалося, Стиржик надсилав текстові меседжі з критикою кандидата в президенти Дональда Трампа та підтримував Гілларі Клінтон. Він також відігравав одну з ключових ролей у розслідуванні справи "листів Клінтон", за результатами якої колишня держсекретар уникла покарання.

Читайте також: Тіллерсон підтвердив, що повідомлення про його відставку неправдиві

Як відомо, президент США неочікувано звільнив директора ФБР Джеймса Комі у травні цього року після того, як той збільшив свої зусилля в розслідуванні у справі втручання Росії у вибори в США.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-