Трамп закликав бойкотувати CNN

Трамп закликав бойкотувати CNN

Укрінформ
Президент США Дональд Трамп знову здійснив спробу підірвати авторитет провідного американського телеканалу CNN, вчергове обізвавши його "фейковим" та закликавши глядачів бойкотувати його роботу.

Про це президент США написав у Тwitter у відповідь на те, що CNN вирішив не брати участі у різдвяній вечірці в Білому домі, повідомляє Укрінформ.

"Чудово, і ми повинні бойкотувати (телеканал – ред.) фейкових новин CNN. Мати з ними справи – марно вистачати час!"- написав глава Білого дому.

Він долучив до свого допису повідомлення речниці адміністрації Сари Сандерс, яка поінформувала про відмову CNN від запрошення до Білого дому.

Читайте також: Трамп знав про пуск, коли ракета КНДР іще була в повітрі - Білий дім

"Різдво поспішає! Нарешті, гарні новини від CNN", - зазначила Сандерс, зробивши ретвіт Politico про те, що CNN бойкотує різдвяну вечірку в Білому домі.

Президент США неодноразово виступав війною проти ліберальних ЗМІ, називаючи "фейковими новинами" такі видання як The New York Times, The Washington Post, а також телеканали NBC News, ABC, CBS через те, що вони подавали незручні для Трампа матеріали та критикували його роботу. Що ж до CNN, цей телеканал потрапив першим до "списку ворогів" Трампа, коли той під час своєї першої прес-конференції після обрання категорично заборонив журналісту Джиму Акості поставити запитання, обізвавши телеканал "жахливою компанією", яка продукує фальшиві новини.

Останнім часом протистояння між главою Білого дому і телеканалом CNN посилилось.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-