Сексуальні домагання: сенатора США звинуватили одразу чотири жінки

Сексуальні домагання: сенатора США звинуватили одразу чотири жінки

Укрінформ
За останній тиждень діючого сенатора-демократа Ала Френкена від штату Міннесота звинуватили в сексуальних домаганнях одразу чотири жінки, описуючи інциденти в період між 2006 та 2010 роками.

Останні два звинувачення були оприлюднені анонімно в середу, повідомило американське видання HuffPost.

"Ще дві жінки розповіли, що сенатор Ал Френкен мацав їх за сідниці у різних інцидентах", - зазначає видання.

Причому повідомляється, що обидві жертви не були знайомі з історією одна одної, хоча в обох випадках це сталося під час виборчої кампанії в 2008 році, коли Френкен був обраний до Сенату. Жінки не назвали своїх імен, оскільки хотіли би уникнути зайвої уваги та морального переслідування.

Читайте також: Для протидії секс-домаганням у Конгресі США введуть спеціальні тренінги

Перша жінка повідомила, що Френкен брався за її сідниці під час групового фотографування. Інша розповіла виданню приблизно таку саму історію, додавши, що після домагань він запропонував знайти вбиральню, "очевидно для сексу".

Сам законодавець зауважив, що йому "дуже складно відповідати на анонімні звинувачення", і що він "не пам'ятає подій тієї виборчої кампанії".

Тим не менше, кілька днів тому сенатора вже звинуватили привселюдно дві жінки. Одна з них – радіоведуча Ліен Твиден – минулого тижня повідомила, що Френкен цілував та мацав її без згоди під час туру в 2006 році. Інша – Ліндсі Менц – звинуватила його в домаганнях під час ярмарку в Міннесоті в 2010 році.

Зараз в Сполучених Штатах стали частими зізнання жертв сексуальних домагань, що коштувало кар'єри та перспектив для відомих зірок, в тому числі Харві Вайштейну, Кевіну Спейсі та іншим. Водночас, поки невідомо, як подібні звинувачення відобразяться на кар'єрі діючого сенатора США.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-