Австралія та Британія продаватимуть зброю Саудівській Аравії в обмін на розвіддані

Австралія та Британія продаватимуть зброю Саудівській Аравії в обмін на розвіддані

Укрінформ
Австралія та Британія продовжуватимуть військову співпрацю з Саудівською Аравією через важливість розвідувальної інформації, яку надає Королівство.

Про це заявив голова транснаціональної оборонної компанії BAE Systems Роджер Карр, повідомляє власний кореспондент Укрінформу.

«Ми співпрацюємо з Королівством Саудівська Аравія ... на рівні урядів. Наші уряди вважають, що для всієї нашої безпеки, всієї західної коаліції важливо, щоб Саудівська Аравія була її частиною, і, безумовно, немає сумніву, що з точки зору розвідки вони надають дуже цінну інформацію», - заявив Роджер Карр, виступаючи у Національному прес-клубі Канберри.

Нещодавно Австралія та Велика потрапили під критику за продаж зброї Саудівській Аравії, яка в червні наклала на Катар блокаду за підтримку тероризму в регіоні та його зв'язки з регіональним суперником - Іраном.

Читайте також: Військовий конфлікт між США та КНДР може статися за 6-9 місяців - експерт

Міністр оборонної промисловості Австралії Крістофер Пайн нещодавно відвідав Саудівську Аравію, щоб обговорити експорт австралійської зброї до країни, а в серпні цього року австралійські ВМС взяли участь у спільних із СА навчаннях.

Саудівська Аравія є великим ринком для Австралії та BAE Systems, зокрема, австралійських бронетранспортерів LAND 400 та майбутніх фрегатів SEA 5000.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-