CBS розповів про зустріч сина Трампа із заступником глави Центробанку РФ в 2016 році

CBS розповів про зустріч сина Трампа із заступником глави Центробанку РФ в 2016 році

Укрінформ
Старший син президента США Дональд Трамп-молодший зустрічався із заступником голови Центрального банку Росії Олександром Торшиним, який має тісні зв'язки з Кремлем.

Про це повідомляє CBS з посиланням на джерело, знайоме зі змістом зустрічі.

Колишній російський сенатор, заступник голови Центрального банку Росії Торшин був представлений Трампу-молодшому на заході, організованому Національною стрілецькою асоціацією (НСА) в травні 2016 року, повідомила телекомпанія.

Зазначається, що їх познайомила третя сторона, а розмова тривала протягом двох-трьох хвилин. Джерело повідомило, що вони не обговорювали виборчу кампанію Трампа і в основному говорили про зброю.

Читайте також: Трамп відмовився зустрічатися з Путіним перед виборами 2016 року - ЗМІ

Зустріч також підтвердив адвокат Трампа-молодшого Алан Футерфас. Він зазначив, що його клієнт брав участь у з'їзді НСА і вечеряв, коли його знайомий запропонував йому привітатися з Торшиним і познайомив їх.

"У них була неформальна розмова протягом кількох хвилин, після чого вони продовжили вечеряти окремо", - сказав адвокат.

Як повідомлялося, раніше стало відомо, що у травні 2016 року заступник голови Центрального банку Росії Торшин спробував влаштувати зустріч за вечерею глави РФ Володимира Путіна із тоді ще кандидатом на посаду президента США Дональдом Трампом, однак вона не відбулася.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-