У Сирії загинув росіянин з

У Сирії загинув росіянин з "Вагнера" і ще 17 "добровольців" - ЗМІ

Укрінформ
У Сирії загинув житель Мордовії Юрій Ебель, який воював у складі російської приватної військової компанії "Вагнера", і ще 17 "добровольців".

Про це повідомило видання Stolitsa-S з посиланням на родичів загиблого.

"20 жовтня під час військових дій тут загинув 25-річний уродженець ічалківського села Оброчное Юрій Ебель. За словами родичів, група добровольців, в якій знаходився наш земляк, потрапила під обстріл. З 18 чоловік не вижив ніхто. Відомо, що Юрій служив у приватній військовій компанії "Вагнера", - йдеться у повідомленні.

За даними рідних загиблого росіянина, для нього це було вже п'яте "відрядження", у тому числі були і на окупований Донбас.

Дослідницька група Conflict Intelligence Team виявила сторінку загиблого у соціальних мережах: Юрій Ебель раніше служив в одній із армійських частин, що має статус "гвардійської", тобто належить спецназу ГРУ.

Читайте також: ПВК "Вагнера" вербує частину найманців у в'язницях - СБУ

У середині жовтня CIT опублікувала доповідь, згідно з якою за останні місяці в ході бойових дій у Сирії загинули, щонайменше, дев'ять бійців ПВК "Вагнера".

Міністерство оборони Росії офіційно не визнає існування "Вагнера" і заперечує загибель росіян зі складу військової компанії в Сирії.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-