Ердоган натякнув Росії і США, щоб забирали війська із Сирії

Ердоган натякнув Росії і США, щоб забирали війська із Сирії

Укрінформ
Президент Туреччини Реджеп Таїп Ердоган заявив у понеділок, що ті, хто не вірять у військове вирішення конфлікту в Сирії, повинні вивести свої війська з країни.

Про це він сказав після того, як Росія та США заявили, що жодних військових рішень щодо Сирії бути не може, повідомляє Reuters.

"Я не можу зрозуміти цих коментарів. Якщо військове рішення не обговорюється, то ті, хто це каже, повинні вивести свої війська", - сказав Ердоган журналістам перед тим, як відправитися із візитом в Росію.

Він також додав, що обговорить це питання з президентом РФ Володимиром Путіним, так само, як і політичне рішення щодо Сирії.

Читайте також: Amnesty звинувачує режим Асада у злочинах проти людяності

Крім цього, за його словами, під час зустрічі будуть обговорені спільні зусилля із Росією в сирійському регіоні Афрін, а також подробиці угоди щодо російських зенітно-ракетних систем С-400.

Раніше повідомлялося, що Туреччина завершила процедуру закупівлі російських зенітно-ракетних систем С-400, однак Анкара розглядає подальшу угоду з європейським консорціумом з метою розробити власну систему протиракетної оборони.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-