У результаті обвалу під'їзду житлового будинку в Іжевську загинули 7 осіб

У результаті обвалу під'їзду житлового будинку в Іжевську загинули 7 осіб

Укрінформ
У результаті обвалу під'їзду дев'ятиповерхового житлового будинку в Іжевську загинуло 7 осіб, їхні імена поки не називаються.

Про це повідомляє Мeduza.

"9 листопада в Іжевську обвалився під'їзд дев'ятиповерхового житлового будинку на вулиці Удмуртська. Майже відразу ж МНС взялося за розбирання завалів. Роботи завершилися пізно увечері 10-го, після чого будинок був переданий місцевій владі. У результаті обвалу загинуло семеро людей", - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що імена усіх загиблих поки не називаються, відомо лише, що це троє жінок, двоє чоловіків, підліток та дитина.

Як з'ясували співробітники Слідчого комітету, вибух стався у квартирі на третьому поверсі, де проживали Олександр Копитов та його мати. Ніхто з них не постраждав.

10 листопада СК оголосив, що після допиту Копитов був затриманий, проти нього порушено кримінальну справу за другою частиною статті 105 КК (вбивство двох та більше осіб, скоєне загальнонебезпечним способом). 11 листопада йому висунули обвинувачення, слідство буде клопотати про взяття Копитова під варту.

Читайте також: Жертв обвалу багатоповерхівки в Іжевську вже 6

11 і 12 листопада оголошені в Удмуртії днями жалоби.

Фото: Михаил Воскресенский / Sputnik / Scanpix / LETA

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-