Стрілянина у церкві в США: військові розповіли про минуле нападника

Стрілянина у церкві в США: військові розповіли про минуле нападника

Укрінформ
26-річний Девін Келлі, який влаштував стрілянину в церкві в містечку Сатерланд Спрінгс у окрузі Вілсон штату Техас, у 2012 році був засуджений за напад на власну дружину та дитину.

Про це повідомляє CNN з посиланням на речника ВПС США Енн Стефанек. 

"У 2012 році Келлі був підсудним за двома пунктами статті 128 Єдиного кодексу військової юстиції за напад на свою дружину та дитину", - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що у 2014 році Келлі був понижений у ранзі з дисциплінарних причин та провів під арештом 12 місяців.

Читайте також: Порошенко висловив співчуття через жахливу стрілянину в Техасі

Раніше правоохоронці ідентифікували нападника як 26-річного Девіна Келлі з містечка Нью-Браунфелс (розташованого за 56 км від місця нападу). На фото, пов'язаних з нападником, була помічена автоматична рушниця типу AR-15. В акаунті з ім'ям стрільця у соціальній мережі LinkedIn вказано, що він був колишнім військовослужбовцем Військово-повітряних сил США.

З подробиць відомо, що нападник приїхав до церкви на своєму позашляховику, розстріляв людей та намагався втекти з місця інциденту. Його знайшли мертвим у власному авто неподалік місця інциденту. Таким чином, фактична кількість жертв під час інциденту становить 27 осіб, констатували представники місцевої влади.

Як повідомлялося, у містечку Сазерленд Спрінгс у окрузі Вілсон штату Техас сталася стрілянина у баптистській церкві. За останніми повідомленнями, щонайменше 27 людей загинули, ще семеро поранені. За даними місцевих ЗМІ, нападника вбито.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-