Манафорт пропонував $12 мільйонів

Манафорт пропонував $12 мільйонів "відкупу" від домашнього арешту

Укрінформ
Колишній голова передвиборної кампанії Дональда Трампа Пол Манафорт запропонував заставу понад 12 мільйонів доларів у вигляді нерухомості та страховки, аби уникнути продовження домашнього арешту.

 Про це повідомляє Тиждень.ua з посиланням на Reuters.

Зазначається, що американський політтехнолог запропонував обмежити свої пересування Нью-Йорком, Вашингтоном і Флоридою, а також заставу у вигляді страхування життя на суму близько 4,5 млн. дол. і близько 8 млн. дол. в об'єктах нерухомості, в тому числі майно на П'ятій авеню в Нью-Йорку, яке, за даними деяких ЗМІ, є квартирою в Трамп-Тауері.

Разом зі своїм помічником Ріком Гейтсом вони знаходяться під домашнім арештом під заставу в розмірі 10 млн. дол. і 5 млн. дол., відповідно, але їм не потрібно надавати заставу, якщо вони не проігнорують засідання в суді або не порушать інші умови.

Читайте також: Манафорт пояснив, навіщо йому три паспорти і чужий телефон

Як повідомлялось, у Вашингтоні окружний суд залишив під домашнім арештом колишнього голову виборчого штабу президента США Дональда Трампа Пола Манафорта та його бізнес-партнера Ріка Гейтса. Правоохоронні органи США пред'явили йому звинувачення за 12-ма пунктами, такі ж обвинувачення висунули і його діловому партнеру Ріку Гейтсу. Їх звинувачують у змові проти США, змові з метою відмивання грошей, дії як незареєстрованого іноземного агента, а також наданні неправдивих відомостей в рамках Закону про реєстрацію іноземних агентів (FARA) і ненаданні звітів у закордонних банківських рахунків.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-