Манафорта посадили під домашній арешт

Манафорта посадили під домашній арешт

Укрінформ
Суд Вашингтона у понеділок виніс рішення про застосування запобіжного заходу – домашнього арешту - щодо двох високопоставлених осіб у президентській кампанії Трампа – Пола Манафорта і Ричард Гейтса.

Про це повідомило інформагентство Bloomberg.

"Колишній менеджер кампанії Трампа Пол Манафорт та його помічник Рік Гейтс були відправлені під домашній арешт, оскільки вони були визнані підсудними, яких не рекомендовано звільняти під заставу, після того, як вони не визнали своєї провини у злочинах, пов'язаних з несплатою податків, відмиванням грошей, змовою та обманом ФБР", - йдеться в повідомленні.

Зокрема, уточнюється, що сторона обвинувачення в суді не рекомендувала обирати обмеження у вигляді звільнення обох фігурантів під заставу через їхні зарубіжні зв'язки. Раніше така можливість передбачалася, причому Манафорт мав внести $10 млн, а Гейтс $5 млн. Підсудні також повинні були здати свої закордонні паспорти. Тим не менше, суддя обрав більш суровий запобіжний захід.

Перше судове засідання відбулося в понеділок у Вашингтоні. Наступне заплановано на 2 листопада за участю судді окружного суду США Емі Берман Джексон.

Читайте також: Трамп емоційно відреагував на звинувачення проти Манафорта

Як повідомляв Укрінформ, у понеділок офіс спеціального прокурора США оприлюднив офіційні звинувачення проти Пола Манафорта, Ричарда Гейтса та Георгія Пападопулоса. Всі троє перебували на високих посадах у президентській кампанії Дональда Трампа під час минулорічних виборів у США.

 Фото: Win McNamee/Getty Images

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-