Трамп емоційно відреагував на звинувачення проти Манафорта

Трамп емоційно відреагував на звинувачення проти Манафорта

Укрінформ
Президент США Дональд Трамп відреагував двома емоційними постами на своєму твітер-акаунті щодо висунення звинувачень проти колишнього менеджера його президентської кампанії Пола Манафорта.

Він, зокрема, висловив здивування, чому це питання набуло розголосу, а звинувачення республіканців проти Клінтон залишились без уваги, передає Укрінформ.

"Перепрошую, але це було за роки до того, як Пол Манафорт став частиною (президентської – ред.) кампанії Трампа. Але чому у фокусі уваги не брехлива Гілларі і Демократи?????", - зазначив глава Білого дому в одному з дописів.

Водночас, він вкотре підкреслив, що його компанія не була у змові з росіянами.

"… Крім того, ніякої змови!", - зазначається у другому повідомленні.

Тим не менше, офіс спеціального прокурора у понеділок висунув звинувачення проти Пола Манафорта і його бізнес-партнера Річарда Гейтса, в тому числі щодо змови. Зокрема, йдеться про змову проти Сполучених Штатів, змову з метою відмивання грошей, відсутність реєстрації в якості іноземного агента, хибні й такі, що водять в оману твердження в рамках FARA (закону про реєстрацію іноземних агентів), хибні заяви, а також по семи інших пунктах щодо неподання декларацій про фінансові рахунки в іноземних банках.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-