Трамп має намір опублікувати всі документи про вбивство Кеннеді

Трамп має намір опублікувати всі документи про вбивство Кеннеді

Укрінформ
Президент США Дональд Трамп збирається розсекретити всі документи, що стосуються вбивства 35-го американського президента Джона Кеннеді.

Про це він написав у своєму Твіттері.

"Після уважних консультацій з генералом Келлі (головою апарату Білого дому Джоном Келлі – ред.), ЦРУ та іншими агентствами, я оприлюдню ВСІ документи, окрім тих, у яких згадуються імена, адреси досі живих осіб", - наголосив Трамп.

Американський президент додав, що він це зробить задля "повного розкриття, прозорості і з метою покласти край всім конспірологічним теоріям".

Раніше Білий дім за розпорядженням президента Трампа оприлюднив 2891 документ з розслідування про вбивство 35 президента США Джона Кеннеді, які до цього часу перебували в архівах під грифом "Секретно".

Розкриті зараз матеріали містять записи безпосередньо про підготовку та здійснення вбивства. Водночас зазначається, що й на цей раз не всі документи були розсекречені – під грифом залишається ще близько 300 файлів з міркувань національної безпеки.

Читайте також: Перед вбивством Кеннеді Освальд контактував з агентом КДБ

Після цього організація WikiLeaks пообіцяла заплатити 100 тисяч доларів за неопубліковані документи про вбивство президента США Джона Кеннеді.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-