Трамп: Досьє проти мене коштувало замовникам $6 мільйонів

Трамп: Досьє проти мене коштувало замовникам $6 мільйонів

Укрінформ
Президент США Дональд Трамп звинуватив своїх політичних опонентів у тому, що вони витратили $6 млн на збір скандального досьє, яке вказує на наявність у Кремля вразливого компромату безпосередньо на Трампа.

Про це глава Білого дому заявив у інтерв'ю телеканалу Fox News, що вийшло в середу.

"Те, чим я був здивований, що майже $6 млн, і це (проплачений звіт – ред.) не заслуговує абсолютно жодної довіри, це суцільна фальсифікація. Я називаю це фейковими новинами. Це ганебно", - підкреслив Трамп.

Він почав стверджувати, що оточення Клінтон зараз намагається "дати задню" в питанні цього досьє, яке стверджує, що російський уряд має зібраний компромат на Трампа, і що Кремль активно сприяв його президентській кампанії.

Читайте також: Трампа закидали російськими прапорцями в Капітолії

"Це дуже цікаво. Вона заперечувала це. Її власне оточення заперечувало це. Усі. І тепер вони наче викручуються, намагаючись вигадати, що говорити далі", - наголосив Трамп.

Нагадаємо, йдеться про так зване "досьє Трампа", зібране американською приватною фірмою Fusion GPS, що базується в Вашингтоні. У ньому, зокрема, йдеться, що спецслужби РФ мають компрометуючі матеріали на Дональда Трампа, які можуть бути використані проти нього. Сам Трамп заперечує це.

Минулого тижня глава Білого дому звернувся через Твітер до ФБР і Мінюсту з вимогою оприлюднити інформацію про тих, хто замовляв і оплачував збір досьє. Натомість слідчі органи продовжують не розголошувати цю інформацію.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-