У Польщі чоловік із ножем напав на відвідувачів ТЦ: один загиблий, 8 поранені

У Польщі чоловік із ножем напав на відвідувачів ТЦ: один загиблий, 8 поранені

Фото
Укрінформ
У місті Сталева Воля на півдні Польщі 27-річний чоловік напав з ножем на людей у найбільшому в місті торговельному центрі "VIVO!". У результаті від ножових поранень загинула 50-річна жінка, постраждали не менше восьми осіб.

Як повідомляє кореспондент Укрінформу, за даними місцевої поліції, Конрад К. витягнув ніж і почав атакувати людей в торговельному центрі приблизно о 16 годині (за київським часом). Він нападав на людей ззаду, завдаючи ударів ножем у плечі. У торговельному центрі виникла паніка, люди тікали в різні сторони, ховалися від нападника у магазинах.

Більшість постраждалих мають колоті рани в районі плечей і грудної клітки.

Нападника затримали прості люди і передали поліції. Зараз він перебуває у слідчому ізоляторі.

У поліції повідомили, що 27-річний Конрад К. раніше не притягувався до відповідальності. У момент нападу він не був під впливом алкоголю.

Читайте також: У Канаді чоловік напав з ножем на поліцейського та наїхав на перехожих

Речник польського уряду Рафал Бохенек повідомив, що про трагедію вже знає прем'єр-міністр Беата Шидло. Вона відразу зв'язалася у цій справі з мером Сталевої Волі, міністром внутрішнім справ та міністром охорони здоров’я.

"Поліція здійснює заходи, що мають на меті встановити обставини цієї події і з'ясувати насамперед, що було мотивом таких дій зловмисника", - заявив Бохенек.

Глава МВС Польщі Маріуш Блащак розпорядився, щоб воєвода Підкарпатського воєводства Ева Ленярт негайно виїхала до Сталевої Волі, аби на місці координувати усі дії щодо надання допомоги постраждалим.

Фото: соцмережі

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-