Вбивство журналістки на Мальті розслідують разом із ФБР і Скотланд-Ярдом

Вбивство журналістки на Мальті розслідують разом із ФБР і Скотланд-Ярдом

Укрінформ
До Мальти прибули іноземні слідчі, зокрема, представники ФБР, щоб допомогти розслідувати загибель журналістки Дафни Каруани Галіції.

Про це повідомляє Times of Malta.

"Ці іноземні слідчі прибули сюди, щоб заповнити прогалини у розслідуванні. Якщо нам бракуватиме можливості проводити певні тести, такі як сканування даних на комп'ютерах та передача цифрової інформації, то ми будемо використовувати їх експертизу. Але саме мальтійська поліція буде проводити розслідування", - заявили джерела, задіяні в проведенні розслідування.

Читайте також: Мальтійську журналістку підірвали дистанційно

Як повідомляється, агенти ФБР приземлилися на острові минулої ночі, приєднавшись до команди нідерландських криміналістів та слідчих з лондонського Скотланд-Ярду.Очікується, що сьогодні, 19 жовтня, буде здійснено розтин.

За даними джерел, інформація з приводу цього може бути передана пресі до кінця тижня.

Нагадаємо, 16 жовтня на Мальті підірвали автомобіль журналістки Дафни Каруани Галіції, автора розслідувань корупції в рамках Panama Papers. В результаті вибуху журналістка загинула. Засновник WikiLeaks Джуліан Ассанж пообіцяв винагороду в 20 тисяч євро за інформацію, яка допоможе знайти убивць журналістки.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-